SILverslagen voor Politicologie: Internationale Betrekkingen & Organisaties (IBO)

Alle vakken van de studie IBO worden al jarenlang uitgegeven door SILverslagen en worden elk jaar qua kwaliteit verbeterd. Kies in de regel hierboven de juiste bachelor en blok. De vakken die dan onderaan deze pagina verschijnen behoren dan tot dat blok of semester.

Heb je eenmaal een verslag gekocht? Dan kun je iedere maandag (vanaf week 2) een up-to-date verslag van de week daarvoor op onze site verwachten. Geen reden dus om te wachten tot het laatste moment: koop nu je SIL-verslagen en begin vandaag nog met studeren!


Like nu onze IP en IBO Facebookpagina voor leuke kortingen en gratis verslagen! --> https://www.facebook.com/groups/1807036002674796/?source_id=156750354365120


Let op: Je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald. Je kunt de verslagen uiteraard wel zelf printen.

 

Vakken

Vergelijkende Analyse van Politieke Stelsels
  • Literatuur Vergelijkende Analyse van Politieke Stelsels

    LET OP! Dit betreft een heruitgave van het jaar 2018-2019 en dus de vorige druk van het boek: Cases in Comparative Politics.